2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Falun:
Boka tid

Borlänge:
Boka tid

BLINK BEAUTIES

Forever Beauty Skönhetsstudio startades år 2010 som enskild firma med en vision att ge varje individ rätt verktyg & hjälp att framhäva sin skönhet. I maj 2013 gjordes företaget om till ett aktiebolag & verksamheten har utökats med allt fler skönhetsbehandlingar och även ett fitness center i september 2014, www.poledancedalarna.se. I december 2016 bytte vi logga och namn till Blink Beauties för att matcha våra nya fantastiska behandlingar!

Vårt mål idag är att erbjuda skönhetsbehandlingar med 100% nöjda kunder. I vårt arbete så är kunskap, engagemang, god hygien, glädje & att erbjuda behandlingar efter varje individs behov våra viktigaste ledstjärnor.

Vi som arbetar på salongen är Professionellt utbildade & Diplomerade för alla skönhetsbehandlingar som vi genomför. Detta för att du som kund är värd professionella skönhetsbehandlingar med högsta kvalité.

Du är varmt välkommen att höra av dig för information & tidsbokning!
Klicka på den person du vill boka tid hos, så ser du alla behandlingar hon gör, samt vilka tider hon har lediga. Hittar du ingen tid som passar vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi gärna till.
vår bokningskalender
070-2976135

Vi som tar hand om dig:

jenny_omJag som driver Forever Beauty heter Jenny Hallkvist. Jag älskar att arbeta med skönhetsvård & det bästa med mitt jobb är leendet på kundens läppar efter avslutad behandling! Det värmer & det är det som får mig att alltid göra mina behandlingar med 100% koncentration & närvaro.

Jag är Diplomerad Makeupartist (år 2009) och Makeupinstruktör (år 2010). Jag sminkar för alla tillfällen. Diplomerad fransteknolog (år 2009) & även instruktör (Certifierad av bl.a. SEYF). Diplomerad Nagelteknolog (år 2013). Diplomerad Hårstylist (år 2015) Diplomerad Spraytanartist samt lärare (år 2015) i samarbete med Stockholm Beauty. Det är jag som utbildar dig till professionell Fransförlängare samt Spraytanartist (läs mer under utbildning).

För att boka mig ring 070-297 61 35,
mejla info@blinkbeauties.se
eller besök vår bokningskalender för bokning dygnet runt!

 

 

Vi söker dig som är utbildad inom skönhetsvård och som skulle vilja arbeta hos oss!

Tjänsten är en timanställning alternativt inhyrning eller konsultavtal beroende på vad du är utbildad inom.
Vi ser det som ett måste att du är diplomerad.